Prozori i balkonska vrata

Prozori i balkonska vrata paleta boja pvcsolic PVC Šolić - ugradnja PVC prozora i vrata
PVC Šolić - paleta boja PVC stolarije

Šta dobijate kada

Promenite stolariju

Zamenite dotrajalu stolariju sa dugotrajnim PVC prozorima koji će ulepšati Vaš prostor. Odaberite 5-komorni, 6-komorni ili 7-komorni profil sa niskoemisionim duplim staklom koji će poboljšati izolaciju u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Svi prozori i balkonska vrata se mogu otvoriti u položaj za luftiranje – na kip.

Pored standardne ponude u mogućnosti smo da Vam ponudimo stolariju u boji. Najprodavaniji modeli za PVC prozore laminacije mahagoni, zlatnog hrasta i oraha.

Podprozorska daska sa unurašnje strane i okapnica od lima sa spoljne strane su dodatni elementi koji će upotpuniti izgled Vašeg novog prozora.

Podprozorska daska se postavlja sa unurašnje strane kako bi se prekrila prostor zida koji se nalazi ispred prozora. Često se koristi i za odlaganje stvari na njoj. Sa druge strane okapnica se postavlja sa spoljne strane kako bi kišu odvela od prozora i time sprečila podlivanje ispod prozora.

Prozori i balkonska vrata pvcsolic PVC Šolić - ugradnja PVC prozora i vrata 1
PVC Šolić ugradnja PVC prozora i vrata
Prozori i balkonska vrata pvcsolic PVC Šolić - ugradnja PVC prozora i vrata 3
PVC Šolić ugradnja PVC prozora i vrata
Prozori i balkonska vrata pvcsolic PVC Šolić ugradnja PVC prozora i vrata podprozorska daska
PVC Šolić podprozorska daska

Radimo naporno

Da budete zadovoljni

Planiranje
Od idejnog projekta do krajnjeg izvođenja radova, naše ekipe majstora će zameniti vašu staru stolariju i postavini novi PVC prozor i vrata.

Uzimanje mera
Iako je nekada moguće dati cenu prozora i vrata bez merenja, mi želimo da detaljno izmerimo otvore kako bi ste tačno znali koja će biti cena PVC stolarije.

Vreme zamene PVC prozora i vrata
Najduže traje dok se izradi PVC stolarija, a sama zamena starih i novih prozora i vrata se uglavnom izvede u toku jednog dana.